ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την courier.

Για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 70 ευρώ δεν επιβαρύνεστε έξοδα αποστολής. (Δεν ισχύει για αποστολές στο εξωτερικό και τρόπο εξόφλησης αντικαταβολή)

Το κόστος της παραγγελίας σας σε περίπτωση βάρους έως 2kg ανέρχεται στο ποσό των 3,50 ευρώ. Για κάθε επιπλέον kg υπάρχει επιβάρυνση 1,10€.

Χρόνος παράδοσης είναι 1 - 2 εργάσιμες εκτός των απομακρυσμένων περιοχών

Για αποστολές σε νησιωτικές περιοχές το κόστος της παραγγελίας ανέρχεται ανέρχεται στο ποσό των 3,50€ έως 2 kg, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό το επιπλέον κόστος θα ανέρχεται στο ύψος των 1,10€.

Ο χρόνος παράδοης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Δυσπρόσιτες περιοχές

Το κόστος της παραγγελίας σας σε περίπτωση βάρους έως 2kg ανέρχεται στο ποσό των 6,20 ευρώ. Για κάθε επιπλέον kg υπάρχει επιβάρυνση 1,25€.

Ο χρόνος παράδοης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνουν φπα 24%

Αποστολές στην Κύπρο

Το κόστος της αποστολής στην Κύπρο διαμορφώνεται ως εξής:

Για δέματα έως 2,5kg: 10€

Για δέματα 2,5 - 9kg: 19€

Ο χρόνος παράδοης είναι 5-10 εργάσιμες ημέρες.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή με την παράδοση

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά κατά την παράδοση του δέματος στο χώρο που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 2,20€

Πληρωμή με Χρεωστική - Πιστωτική Κάρτα.

Η χρέωση στην πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας γίνεται με την καταχώρηση της παραγγελίας σας κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης. Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα.

Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Μπορείτε να πληρώσετε το τελικό ποσό που προκύπτει από τη παραγγελίας σας, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Σας παρακαλούμε να αναγράψετε τον κωδικό της παραγγελίας σας στα σχόλια

TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχος: Ιωάννης Χρήστου

ΙΒΑΝ:GR85 0172 2180 0052 1809 9306 096

Πληρωμή στο κατάστημά μας

Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας στο κατάστημά μας με χρήση πιστωτικής κάρτας ή μετρητών κατά την παραλαβή των προϊόντων σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την «παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα».